ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ζήνα Κουτσελίνη υπέγραψε για έκτη χρονιά στο Star, έχοντας για ακόμα μία φορά μονοετές συμβόλαιο και την παρουσίαση της ίδιας εκπομπής στην ίδια ζώνη.
Την είδηση δημοσιοποίησε η εκπομπή, «Happy Day» και η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου η οποία ανέφερε: «Ο λόγος της είναι συμβόλαιο, τα χέρια δίνει και μένει μια ζωή σε ένα κανάλι…».
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: «Είναι γεγονός ότι πήγε σε μία ζώνη και έκανε την εκπομπή που ήθελε, έδωσε τη δικής της αλήθεια και ανάγκασε τους αντιπάλους της να αλλάξουν ροή γιατί τα πήγε πάρα πολύ καλά».
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερντογάν: Περίστροφα με πραγματικές σφαίρες δώρο στους ηγέτες του ΝΑΤΟ – Το «μπλόκο» στον Στάρμερ
- Πυροσβεστική: 27 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο
- ΗΠΑ: Ο πρόεδρος Τραμπ καλείται να καταβάλει αποζημίωση 5,8 εκατ. δολαρίων στην Ε. Τζιν Κάρολ για σεξουαλική κακοποίηση και δυσφήμιση
- Πακιστάν: Καλεί ΗΠΑ και Ιράν να τηρήσουν τις δεσμεύσεις που ανέλαβαν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.