ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Λουκέτο μπήκε σήμερα στο γνωστό beach bar Alemagou στη Φτελιά Μυκόνου, μετά το πάρτι συνωστισμού
Λουκέτο 60 ημερών μπήκε στο γνωστό beach bar της Μυκόνου Alemagou, καθώς και πρόστιμο 20.000 ευρώ, όπως ακριβώς ορίζει η σχετική νομοθεσία, μετά τις εικόνες συνωστισμού που διαδραματίστηκαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος που προκάλεσαν την παρέμβαση των ανδρών της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας
To mykonoslive, σε βίντεο, παρουσιάζει το έρημο μυκονιάτικο beach bar, όπου «σφραγίστηκε» από τις αρχές.
Υπενθυμίζεται ότι ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ, αυστηροποιεί τους κανόνες και αίρει τη δυνατότητα των επιχειρήσεων να μπορούν να λειτουργούν όσο «τρέχει» το χρονικό περιθώριο που τους έδινε ο νόμος για να εφεσιβάλουν ή να προσβάλουν της απόφασης σφραγίσματος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Άλμα άνω του 1% για S&P 500 και Nasdaq έφερε η αποκλιμάκωση των αποδόσεων των ομολόγων
- Πετρέλαιο: Στα 104 δολάρια το βαρέλι υποχώρησε το Brent καθώς επανέρχονται σταδιακά οι ροές στον αγωγό East-West
- Τάκης Θεοδωρικάκος: 928 επενδυτικά σχέδια ύψους 3,1 δισ. ευρώ χρηματοδοτούνται μέσω του νέου αναπτυξιακού νόμου
- Οι ΗΠΑ θα πουλήσουν έως 48 F-35 στη Σαουδική Αραβία σε συμφωνία 24,3 δισ. δολαρίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.