Όσοι ακολουθούν διατροφή για απώλεια κιλών και έρχεται η ώρα να ετοιμάσουν το κυρίως γεύμα τους, συνήθως ονειρεύονται μία μεγαλύτερη και πολύ πιο χορταστική μερίδα. Η ιδέα αυτή, όπως φαίνεται μπορεί όντως να γίνει πραγματικότητα, σύμφωνα με μία μέθοδο που συστήνουν οι διατροφολόγοι, η οποία ονομάζεται ογκομετρική κατανάλωση.
Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να γεμίζετε το μεγαλύτερο μέρος του πιάτου σας με τρόφιμα, που έχουν σύσταση χαμηλής ενέργειας , δηλαδή λιγότερες θερμίδες ανά όγκο. Αυτά, τείνουν να έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, νερό και βιταμίνες, οπότε εξακολουθείτε να λαμβάνετε πολλά θρεπτικά συστατικά . Βασικά, μπορείτε να τρώτε μεγαλύτερη ποσότητα φαγητού και παράλληλα να παίρνετε λιγότερες θερμίδες.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παρέμβαση της Ολομέλειας στον Υπουργό Οικονομικών και τον Διοικητή της ΤτΕ για τις πρακτικές εταιρειών διαχείρισης απαιτήσεων κατά οφειλετών
- Κομισιόν: Σχέδια για ταχύτερους σιδηροδρόμους στην Ευρώπη – Σόφια-Αθήνα σε 6 ώρες
- Κικίλιας σε ΥΦΥΠΕΞ ΗΠΑ: Θα συνεργαστούμε με βάση τα κοινά μας συμφέροντα και προς όφελος της μέσης οικογένειας
- Από σήμερα σε εφαρμογή το νέο σύστημα ενημέρωσης δικηγόρων μέσω SMS για ορισμό δικασίμου και έκδοση αποφάσεων