ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), διοργανώνει τη Δευτέρα 15 Ιουνίου (ώρες 10:00-12:00), ένα διαδικτυακό εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης για ενήλικες, με την εικαστικό Δέσποινα Ανδρέου.
Αξιοποιώντας απλές τεχνικές και ανακυκλώσιμα υλικά, όπως παλιά υφάσματα, κουμπιά και κλωστές, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να δημιουργούν τα δικά τους ξεχωριστά καλοκαιρινά κοσμήματα. Μοναδική προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι οι βασικές γνώσεις ραπτικής.
Η συμμετοχή στο εργαστήρι είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.
Για τη συμμετοχή σας μπορείτε να στείλετε e-mail στη διεύθυνση [email protected], γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
Οι 20 πρώτοι θα ειδοποιηθούν και θα λάβουν σχετικές οδηγίες για την εισαγωγή τους στο διαδικτυακό εργαστήρι.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Novo Nordisk: Βουτιά πάνω από 10% για τη μετοχή αφού «κόπηκε» το ziltivekimab σε τελικές δοκιμές
- ΥΠΕΝ: «Μούσκος» Αγράφων και «Βέρνον-Βίτσι» Δυτικής Μακεδονίας στην λίστα των Προστατευόμενων Τοπίων
- Φωτιά στο Κομπότι Άρτας – Απομάκρυνση προς το γήπεδο Σελλάδων, μήνυμα 112 (βίντεο)
- Χρυσός: Πτώση 1,2% με φόντο την ανάκαμψη του δολαρίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.