ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε συναγερμό τέθηκαν οι υγειονομικές αρχές στην Τρίπολη, καθώς ένα θετικό κρούσμα του κορονοϊού εντοπίστηκε σε δομή ψυχικής υγείας, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.
Όπως μεταδίδει η κρατική τηλεόραση, πρόκειται για έναν άνδρα ο οποίος έχει ήδη διακομιστεί στο Νοσοκομείο αναφοράς στο Ρίο.Ήδη στην Τρίπολη βρίσκεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ καθώς στη δομή, η οποία τέθηκε σε άτυπη καραντίνα, φιλοξενούνται άλλα 10 με 11 άτομα.
Σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, καθώς πριν από λίγες μέρες ο άνδρας είχε νοσηλευθεί στην Παθολογική Κλινική και ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία της ιχνηλάτησης.
Πρόκειται για το πρώτο κρούσμα στην Τρίπολη, καθώς τα προηγούμενα κρούσματα είχαν αναφερθεί από την περιοχή της Κυνουρίας.
Επίσης αναμένονται τα αποτελέσματα ελέγχου σε άνδρας ξένης υπηκοότητας, ο οποίος έχει παρουσιάσει συμπτώματα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Τρίπολης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιδού η νέα BMW i3 50 xDrive (video)
- Κρεμλίνο: Αρνείται ότι ο Πούτιν ζήτησε από επιχειρηματίες να χρηματοδοτήσουν τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Ανοδικά οι τιμές του πετρελαίου μετά τις νέες απειλές για τα Στενά του Ορμούζ – Πάνω από τα 111 δολάρια έφτασε το Brent
- ΑΑΔΕ: Κατασχέθηκαν 43 κιλά λαθραίων πούρων Αβάνας αξίας 440.000 ευρώ στο Ελ. Βενιζέλος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.