ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Δίκαιες και νόμιμες» χαρακτηρίζει η Τουρκία τις ενέργειές της και επιμένει ότι θα συνεχίσει «να προασπίζεται τα δικαιώματα και τα συμφέροντά της στην Ανατολική Μεσόγειο» χωρίς συμβιβασμό.
Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας της Τουρκίας, έπειτα από συνεδρίαση 3,5 ωρών εξέδωσε ανακοίνωση σημειώνοντας ότι «έγινε αξιολόγηση της στάσης κάποιων παικτών που συνασπίζονται έχοντας κοινό παρονομαστή την αντιπαλότητά απέναντι στις δίκαιες και νόμιμες ενέργειες της χώρας μας στην ανατολική Μεσόγειο».
Όπως προστίθεται «θα συνεχιστεί η προάσπιση, χωρίς καμιά υποχώρηση, των δικαιωμάτων και συμφερόντων της χώρας μας στην ξηρά, τη θάλασσα και στον αέρα».
Αναφορά γίνεται και στη Λιβύη για την οποία «τονίστηκε πως η χώρα μας θα συνεχίσει να παρέχει στρατιωτικές συμβουλές στηρίζοντας τις προσπάθειες που καταβάλλονται από την αναγνωρισμένη από τον ΟΗΕ νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης για ειρήνη και ευημερία, διατηρώντας την εδαφική ακεραιότητά της».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιο είναι το θηριώδες αμερικάνικο fund, Eaton Vance, που μπήκε στην ΑΚΤΩΡ
- Χάρης Παμπούκης για τον Γιάννη Παράσχη: Υπόδειγμα σύγχρονου μάνατζερ
- Οταν η Κίμπερλι γοήτευσε τον Τασούλα, τι είπε με Γεραπετρίτη, η θύελλα των ΕΛΤΑ συνεχίζεται και ποιοι ευεργέτες είναι… Ταξίαρχοι
- ΕΛΤΑ: Το χρονικό της παραίτησης και η κλειστή σύσκεψη στο Μαξίμου – Ποιοι συμμετείχαν