ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Πέτρος Ίμβριος ενοχλημένος από τα σχόλια της δημοσιογράφου Χρίσλα Γεωργακοπούλου, εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή «Ευτυχείτε» δηλώνοντας το παράπονό του.
Στην εκπομπή χθες ο Τριαντάφυλλος έκανε κάποια σχόλια και μία από τις συνεργάτιδες της Κατερίνας Καινούργιου σχολιάζοντας το θέμα, είπε κάποια πράγματα τα οποία ενόχλησαν τον Πέτρο Ίμβριο.
Εκείνος με τη σειρά του, ανέβασε στα social media ένα βίντεο και έδωσε την δική του καυστική απάντηση, φανερά ενοχλημένος, κάνοντας παράλληλα tag και όλους τους συντελεστές του «Ευτυχείτε»
Σήμερα λοιπόν, συνδέθηκε μέσω skype στην εκπομπή προκειμένου να λυθεί η παρεξήγηση, όμως, οι τόνοι ανέβηκαν και όχι μόνο δεν λύθηκε το θέμα αλλά όπως φαίνεται άνοιξε μια νέα κόντρα ανάμεσα στον τραγουδιστή και τη δημοσιογράφο της εκπομπής, Χρίσλα Γεωργακοπούλου.
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η επανάσταση των Functional Drinks: Η νέα Prebiotic Cola αλλάζει τους κανόνες στα αναψυκτικά
- Αρχιμανδρίτης Μελχισεδέκ Αμπελικάκης: Ανάμεσα σε αγίους, μαφιόζους και «βρόμικα» ράσα της Κρήτης
- Ολυμπιακός: Πώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετέτρεψε την ακαδημία ποδοσφαίρου σε χρυσωρυχείο
- Trade Estates: Στις ράγες οι επενδύσεις των 250 εκατομμυρίων – Ποια έργα καθυστερούν
