ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ήττα της ΕΡΤ στο μπάσκετ, η «φουλ επίθεση» από Αλαφούζο, τι συνέβη με τη Φαίη Σκορδά, τα σενάρια για το SDNA και τι αλλάζει σε Σκάι και ΑΝΤ1
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε μετά από 3 χρόνια στα πλατό του Alpha και έδωσε συνέντευξη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Happy Day».
«Νιώθω πολύ περίεργα που ήρθα μετά από τόσο καιρό στον Alpha, τρία χρόνια έχω να έρθω. Αισθάνθηκα πολύ όμορφα γιατί εδώ ουσιαστικά περπάτησα. Τον τελευταίο καιρό με θέλουν με παιδί, δεν ξέρω γιατί. Ήμουν πολύ κοντά στο βήμα το να κάνω οικογένεια, να θέλω πολύ παιδί, πιο μικρή και μεγαλώνοντας αυτό πιο πολύ απομακρυνόταν. Δεν έτυχε, δεν το μετάνιωσα. Έχω πάει πρώτο ραντεβού στα Σεπόλια για να νιώθω άνετα. Θέλω να προστατεύω και τους άλλους που δεν κάνουν αυτή τη δουλειά. Θυμάμαι τον Λάκη Λαζόπουλο να με ρωτάει “Είσαι έτοιμη να μην έχεις αυτό που έχεις;».
Δείτε όλη τη συνέντευξη:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=87&v=fqftuEuimAA&feature=emb_title
https://www.youtube.com/watch?v=U_VUaYtFyU8
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Motor Οil: Οι πραγματικοί λόγοι για το μεγάλο ράλι της μετοχής – Πού θα φτάσει και πότε
- Στρατηγική συμμαχία Εξάρχου – Βαρδινογιάννη σε ενέργεια, νερά, απορρίμματα – Τι φέρνει το νέο deal για τη Dioriga Gas
- Φουντώνουν τα σενάρια για κάλπες μετά τη ΔΕΘ – Τα ορόσημα και οι παράμετροι που εξετάζει το Μαξίμου
- Amanzoe x Γκαλερί Ζουμπουλάκη: Οι κύκλοι της ζωής μέσα από το βλέμμα τεσσάρων κορυφαίων Ελληνίδων καλλιτεχνών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.