ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργικός σύμβουλος Ντόμινικ Κάμινγκς παραβίασε τους κανόνες του lockdown, αλλά η παράβαση ήταν ήσσονος σημασίας, κατά συνέπεια δεν θα υπάρξει συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Telegraph.
«Ο Ντόμινικ Κάμινγκς παραβίασε όντως τους κανόνες του lockdown κάνοντας το ταξίδι των 50 μιλίων προς το Μπάρναρντ Καστλ, συμπέρανε η έρευνα της αστυνομίας του Ντέραμ… Η αστυνομία δεν θα προβεί σε περαιτέρω ενέργειες κατά του κ. Κάμινγκς», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- MSCI: Το στοίχημα για την ένταξη της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και το ράλι της μετοχής
- Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το «μανιφέστο» του κόμματός του – «Η Κυβερνώσα Αριστερά της Νέας Εποχής»
- Τραμ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 7
- Πυροσβεστική για την αντιπυρική περίοδο: Τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες, τι απαγορεύεται και ποιες είναι οι ποινές για τους παραβάτες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.