ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έως 15 Ιουνίου ανοίγουν και οι εσωτερικοί χώροι στα καταστήματα εστίασης τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο στόχος του υπουργείου Ανάπτυξης είναι να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους επιχειρηματίες εστίασης να λειτουργήσουν. Για να είμαστε δίκαιοι με όσους δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς τους εσωτερικούς χώρους, είπε ο υπουργός στον ΣΚΑΪ.
Στη συνέχεια, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι θα υπάρξουν φορολογικές ελαφρύνσεις για τους ιδιοκτήτες ακινήτων.
Η ύφεση θα είναι μικρότερη του αναμενόμενου, ενώ η ανάκαμψη ταχύτερη του αναμενόμενου, τόνισε.
Για την επιστρεπτέα προκαταβολή είπε πως πλέον θα μπορούν να ενταχθούν περισσότερες επιχειρήσεις, καθώς θα συμπεριλαμβάνεται ο τζίρος του Απριλίου.
Επίσης, ο υπουργός τόνισε πως όσοι έχουν πληγεί θα πάρουν χορήγηση στη δόση του δανείου τους.
Σχετικά με το ζήτημα αν υπήρξαν ξένες δυνάμεις σε ελληνικό έδαφος ο κ. Γεωργιάδης απάντησε πως «ουδέποτε πάτησαν οι Τούρκοι σε ελληνικό έδαφος» και πως η δήλωση Δένδια διαστρεβλώθηκε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κέρδη ρεκόρ από τους πολέμους και την εκτίναξη των τιμών καυσίμων για τις Big Oil
- Ιδού η τελικής 7αδα του Car of the Year 2027
- Meta: Έρευνα στη Βρετανία για τα «ψιλά γράμματα» των εμπορικών συμφωνιών
- Λαπίντ (Ισραήλ): Δεν καταφέραμε «νοκ-άουτ» αλλά ήταν νίκη στα σημεία – Υπομονή στις συνομιλίες για σχηματισμό κυβέρνησης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.