• LIFE&STYLE

    Ντένις Ρόντμαν: Όταν πάρταρε με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, «καυτές» γυναίκες και βότκα (video)


    «Τρελές» αποκαλύψεις για τον Βορειοκορεάτη δικτάτορα, Κιμ Γιονγκ Ουν, έφερε στο φως της δημοσιότητας, ο «θρύλος» του NBA, Ντένις Ρόντμαν.

    Με αφορμή το δημοφιλές αθλητικό ντοκιμαντέρ «The Last Dance», ο 58χρονος πρώην αστέρας των Σικάγο Μπουλς, που συμπλήρωνε την μαγική τριάδα του Τζόρνταν με τον Πίπεν, μίλησε για τη φιλία του με τον Κιμ Γιονγκ Ουν και τα πάρτι που έζησαν μαζί.

    Ήταν το 2013, όταν ο Ρόντμαν ταξίδεψε στην Πιονγιάνγκ με τους Harlem Globetrotters ως επίσημος καλεσμένος, όπου γνώρισε τον δικτάτορα της χώρας και κατέληξε να παρτάρει μαζί του με βότκα και γυναίκες!

    «Σκεφτόμουν ότι θα υπέγραφα μερικά αυτόγραφα ή ό,τι θα έπαιζα λίγο μπάσκετ. Δεν ήξερα τίποτα για τη Βόρεια Κορέα, ήμουν τελείως γ@@να άσχετος, καταλαβαίνεις;», ανέφερε στο podcast HotBoxin’ του Μάικ Τάισον, o Ρόντμαν, σύμφωνα με τη New York Post.

    Όταν ο Κιμ πλησίασε τον πρώην άσο του NBA για να τον χαιρετίσει μετά από έναν αγώνα μπάσκετ, εκείνος είπε ότι αρχικά δεν ήξερε καν ποιος ήταν.

    «Με ρώτησε αν μου αρέσει η χώρα του και του απάντησα ‘ναι, είναι cool, μια χαρά’».

    Μάλιστα, ο Βορειοκορεάτης δικτάτορας δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι: «Ζητήσαμε από τον Μάικλ Τζόρνταν να έρθει αλλά δεν μπορούσε έτσι καλέσαμε εσένα».

    Η κοινή αγάπη τους για το μπάσκετ ήταν ένα από τα στοιχεία που τους έκανε να δεθούν αρκετά γρήγορα πάνω στην κουβέντα τους. Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τον Ρόντμαν, Ο Κιμ τον κάλεσε στο σπίτι του για να παρτάρουν.

    «Έλα για δείπνο απόψε. Θα έχουμε καραόκε, βότκα, καυτές γυναίκες και άλλα τέτοια» ισχυρίζεται ο Ρόντμαν ότι του είπε ο Κιμ Γιονγκ Ουν.

    «Πριν προλάβω να καταλάβω τι συνέβη, βρισκόμαστε να τρώμε μαζί και να είμαστε κι οι δύο τύφλα στο μεθύσι. Εκείνος αρχίζει να τραγουδάει καραόκε κι εγώ δεν έχω ιδέα τι σκ@τά λέει», περιγράφει τη σουρεάλ σκηνή ο Ρόντμαν.

    Στη συνέχεια μια μπάντα με 18 «καυτές» γυναίκες έκανε την εμφάνισή της, αλλά έπαιζε μόνο το theme song από την τηλεοπτική σειρά «Ντάλας» του 1978 σε… λούπα.

    Ο Ρόντμαν τους πρότεινε να μάθουν και άλλα τραγούδια συγκροτημάτων όπως οι Pearl Jam, οι Van Halen και οι Rolling Stones και, την επόμενη φορά που επισκέφθηκε τη Βόρεια Κορέα, έπαιξαν όλες τις «παραγγελιές» του.

    Στο ίδιο podcast, σύμφωνα με τη New York Post, o 58χρονος πρώην μπασκετμπολίστας είπε επίσης ότι είχε δει στρατιωτικό εξοπλισμό και πυραύλους του απομονωμένου κράτους, σπεύδοντας ωστόσο να διευκρινίσει ότι ποτέ δεν έκανε κουβέντα για πολιτικά ζητήματα με τον Κιμ.

    «Δεν ανακατεύομαι σ’ αυτά. Εγώ πήγα εκεί για να φέρω τον αθλητισμό».

    Σημειώνεται ότι τον περασμένο μήνα «φούντωσαν» οι φήμες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Κιμ Γιονγκ Ουν, με κάποιες να τον ήθελαν νεκρό, ωστόσο ο ίδιος πρόσφατα έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση σε εγκαίνια εργοστασίου.

    Μάλιστα, ο Ρόντμαν είχε δηλώσει για τον φίλο του ότι πιστεύει ότι είμαι μια χαρά και ότι πιθανότατα περνάει τον χρόνο του όπως και οι περισσότεροι Αμερικανοί: παρακολουθώντας το ντοκιμαντέρ «The Last Dance» του Netflix για τον Μάικλ Τζόρνταν.



    ΣΧΟΛΙΑ