ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ακόμα ένα επεισόδιο με πυροβολισμούς από την τουρκική πλευρά των συνόρων σημειώθηκε σήμερα στον Έβρο.
Περίπου στις 2:30 το μεσημέρι, κοντά στο χωριό Τυχερό, δύο πυροβολισμοί έπεσαν από βάρκα Τούρκων αστυνομικών που περιπολούσαν με βάρκα κατά μήκος του ποταμού.
Σημειώνεται ότι χθες την περιοχή επισκέφθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή και την πορεία των εργασιών των αποτρεπτικών εμποδίων.
Την περασμένη Πέμπτη έπεσαν πυροβολισμοί Τούρκων απέναντι από το Τυχερό , προερχόμενοι επίσης από βάρκες Τούρκων ενώ επικίνδυνο περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε εναντίον Γερμανών της Frontex, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Villa Roc Fleuri: Η βίλα του «Τζέιμς Μποντ» πωλείται για 23,5 εκατ. ευρώ
- Νέους ενεργειακούς σχεδιασμούς στην Ευρώπη οδηγεί η Γερμανία: Τι αλλάζει
- Εθνική Τράπεζα: Υπέρβαση προσδοκιών και αναβαθμισμένοι στόχοι τιμών
- Χρίστος Δήμας στο mononews: Ο ΒΟΑΚ είναι ένα έργο που η γενιά μας θα περηφανεύεται γιατί θα το αφήσει παρακαταθήκη
