ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ακόμα ένα επεισόδιο με πυροβολισμούς από την τουρκική πλευρά των συνόρων σημειώθηκε σήμερα στον Έβρο.
Περίπου στις 2:30 το μεσημέρι, κοντά στο χωριό Τυχερό, δύο πυροβολισμοί έπεσαν από βάρκα Τούρκων αστυνομικών που περιπολούσαν με βάρκα κατά μήκος του ποταμού.
Σημειώνεται ότι χθες την περιοχή επισκέφθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή και την πορεία των εργασιών των αποτρεπτικών εμποδίων.
Την περασμένη Πέμπτη έπεσαν πυροβολισμοί Τούρκων απέναντι από το Τυχερό , προερχόμενοι επίσης από βάρκες Τούρκων ενώ επικίνδυνο περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε εναντίον Γερμανών της Frontex, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- H EE «πάγωσε» τη συμφωνία εμπορίου με τις ΗΠΑ αναμένοντας από τον Τραμπ να οριστικοποιήσει τις αποφάσεις του
- Wall Street: Επιφυλακτικότητα εν μέσω σύγχυσης για τους δασμούς
- Μεξικό: 2.500 επιπλέον στρατιώτες στην πολιτεία Χαλίσκο μετά τις λεηλασίες για τον θάνατο του «Ελ Μέντσο»
- Τραμπ: Απειλεί με πολύ πιο υψηλούς δασμούς όσες χώρες παίξουν με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.