ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
To Ισραήλ ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην εκμίσθωση drones στην Ελλάδα για να υπερασπιστεί τα σύνορά του, στην πρώτη στρατιωτική συμφωνία μεταξύ των δύο χωρών η οποία περιλαμβάνει και ρήτρα αγοράς του συστήματος.
Το υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ ανέφερε την Τετάρτη ότι η συμφωνία ανάμεσα στο ελληνικό υπουργείο Άμυνας υπογράφηκε ψηφιακά εξαιτίας της κρίσης του κορονοϊού.
Όπως μεταδίδει το Reuters, η συμφωνία προβλέπει ότι το υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ θα εκμισθώσει το σύστημα Heron στην Ελλάδα για τρία χρόνια.
Το σύστημα Heron, το οποίο χρησιμοποιεί ο ισραηλινός στρατός και ναυτικές δυνάμεις σε όλον τον κόσμο, είναι εξοπλισμένο με ραντάρ θαλάσσιας επιτήρησης και από ηλεκτρο-οπτικό αισθητήρα με δυνατότητες λειτουργίας τόσο την ημέρα όσο και την νύχτα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Bally’s Intralot: H λοταρία του Οντάριο επέλεξε την INTRALOT CANADA ως τεχνολογικό πάροχο
- ΗΠΑ: Μειώθηκαν περισσότερο από το αναμενόμενο οι αιτήσεις για επίδομα ανεργίας
- Μεϊγουέδερ – Ζαμπίδης: Αναβάλλεται το event της 27ης Ιουνίου για τον Σεπτέμβριο
- Interwood – Ξυλεμπορία: Πώληση ακινήτου έναντι €5,2 εκατ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.