ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» εμφανίστηκε μέσω Skype ο ηθοποιός Μελέτης Ηλίας και αναφέρθηκε στη σχέση που έχει χτίσει με τα παιδιά του εν μέσω καραντίνας.
«Χαιρόμαστε που είμαστε στο σπίτι. Λίγο τα παιδιά μας εξαντλούν την ενέργεια αλλά κι αυτό ευχάριστο είναι. Τώρα αρχίζω να τα γνωρίζω τα παιδιά μου. Τόσο που παραγνωριστήκαμε. Kοίταξε, η αλήθεια είναι ότι μετά από τόσες ώρες γυρίσματος και παράστασης.. Τώρα καταλαβαίνω πόσο λίγο ήταν το διάστημα μέσα στην ημέρα που τους έβλεπα. Τώρα καταλαβαίνω πόσα πράγματα κάνει στο σπίτι μια νοικοκυρά που και 3 δουλειές να κάνεις δεν ισοφαρίζεις», είπε μεταξύ άλλων ο Μελέτης Ηλίας στη Ναταλία Γερμανού.
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιο είναι το θηριώδες αμερικάνικο fund Eaton Vance που μπήκε στην ΑΚΤΩΡ
- Χάρης Παμπούκης για τον Γιάννη Παράσχη: Υπόδειγμα σύγχρονου μάνατζερ
- Οταν η Κίμπερλι γοήτευσε τον Τασούλα, τι είπε με Γεραπετρίτη, η θύελλα των ΕΛΤΑ συνεχίζεται και ποιοι ευεργέτες είναι… Ταξίαρχοι
- ΕΛΤΑ: Το χρονικό της παραίτησης και η κλειστή σύσκεψη στο Μαξίμου – Ποιοι συμμετείχαν