ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» εμφανίστηκε μέσω Skype ο ηθοποιός Μελέτης Ηλίας και αναφέρθηκε στη σχέση που έχει χτίσει με τα παιδιά του εν μέσω καραντίνας.
«Χαιρόμαστε που είμαστε στο σπίτι. Λίγο τα παιδιά μας εξαντλούν την ενέργεια αλλά κι αυτό ευχάριστο είναι. Τώρα αρχίζω να τα γνωρίζω τα παιδιά μου. Τόσο που παραγνωριστήκαμε. Kοίταξε, η αλήθεια είναι ότι μετά από τόσες ώρες γυρίσματος και παράστασης.. Τώρα καταλαβαίνω πόσο λίγο ήταν το διάστημα μέσα στην ημέρα που τους έβλεπα. Τώρα καταλαβαίνω πόσα πράγματα κάνει στο σπίτι μια νοικοκυρά που και 3 δουλειές να κάνεις δεν ισοφαρίζεις», είπε μεταξύ άλλων ο Μελέτης Ηλίας στη Ναταλία Γερμανού.
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γεωργιάδης: Ο Μητσοτάκης θα πάρει αυτοδυναμία και βάζω και στοίχημα, ούτε μία στο τρισεκατομμύριο συγκυβέρνηση με Βελόπουλο
- Κομισιόν: Σχέδιο για υποχρεωτικές μειώσεις στην κατανάλωση ρεύματος σε περίπτωση κρίσης
- Πετρέλαιο: Κάτω από τα 99 δολάρια το Brent, καθώς επανεκκινεί ο αγωγός Ανατολής–Δύσης
- Μακρόν στον ΟΗΕ: Απαράδεκτο «να παρακολουθούμε ενα θέαμα που μας ντροπιάζει» στη Λωρίδα της Γάζας και στη Δυτική Όχθη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.