ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι θαυμάσιες 16, το έπος των Στασινόπουλων, το ράλι Περιστέρη, ο μαραθώνιος Εξάρχου, η μπάλα του Ηλιάδη, η συγκίνηση του Λάμπρου, η αποτυχία Ζαφειράκη, η νέα βουτιά του Τόλη, τα έργα τέχνης του Οικονόμου
Σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με τις πιστώτριες τράπεζες (Πειραιώς, Εθνική, Alpha και Αττικής) μέσω του συμβούλου τους Nomura International μπαίνει η BC Partners (μέσω της θυγατρικής United Group) για την απόκτηση της Forthnet.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι διαπραγματεύσεις αυτές θα έχουν διάρκεια τουλάχιστον ένα μήνα.
Υπενθυμίζεται ότι στη φάση αυτή της διαδικασίας για την πώληση του χρέους της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας η Nomura είχε δεχθεί τη Μεγάλη Παρασκευή τρεις δεσμευτικές προσφορές. Εκτός από αυτή της BC Partners από το DuetPrivate Equity και τον όμιλο του Αντέννα του Θ. Κυριακού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέο DS 7: Εμπειρία First Class
- ΣΥΡΙΖΑ: Ορκίστηκε βουλευτής ο Γιάννης Αμανατίδης μετά την παραίτηση της Κατερίνας Νοτοπούλου
- Έκθεση – κόλαφος από την Κομισιόν για την ασφάλεια των παιδιών στο internet: Ακαταλόγιστη χρήση έως και 6 ώρες καθημερινά, το 60% έχει βιώσει προβλήματα – Οι 3 βασικές προτεραιότητες
- Φυσικό αέριο: Στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων 17 ετών το κόστος παραγωγής ρεύματος στις ΗΠΑ – Και θα ανέβει κι άλλο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.