ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμός μεγέθους 4,1, βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στην Κεφαλονιά.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στις 10.20 το πρωί, ήταν 38 χλμ. νοτιοδυτικά του Αργοστολίου, ενώ το εστιακό βάθος ήταν 10.6 χιλιόμετρα.
Ενημερωθείτε εδώ για όλους τους σεισμούς στην Ελλάδα και τον κόσμο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διαπιστώσεις της Τράπεζα της Ελλάδος: Ένα στα δέκα πλοία είναι με ελληνική σημαία – Ο ρόλος των ναυπηγείων για τη σύνδεση της ναυτιλίας με την εθνική οικονομία
- Μιχάλης Σάλλας: Πολιτικό και επιχειρηματικό «πάρτι» στην παρουσίαση του βιβλίου «Τι πήγε λάθος στην Ελλάδα» (φωτο)
- Ο Τραμπ «χτυπά» κατά Μπέρναμ: «Είναι ακραία φιλελεύθερος»
- Σακχαρώδης διαβήτης κύησης: Έγκαιρη διάγνωση, ασφαλής εγκυμοσύνη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.