ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμός 3,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή της Ερατεινής Φωκίδας, 22 χλμ νοτιοδυτικά της Άμφισσας , 14 χλμ δυτικά του Γαλαξιδίου.
Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 5 χλμ. και έγινε αισθητός σε περιοχές του Κορινθιακού κόλπου και την πόλη της Πάτρας.
Πρόκειται για την περιοχή που είχε δώσει τον μεγάλο σεισμό 6 Ρίχτερ του 1995, ο οποίος είχε προκαλέσει μεγάλες καταστροφές στην περιοχή του Αιγίου και είχε στοιχίσει τη ζωή σε 26 ανθρώπους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Διανέμει χάπια ιωδίου υπό τον φόβο αμερικανικών πληγμάτων σε πυρηνικές εγκαταστάσεις
- F1 Βραζιλία, ελεύθερα: Ταχύτερος ο Αντονέλι
- Wall Street: Ανάκαμψη 1% για τον Nasdaq μετά το τεχνολογικό sell-off, δεν έσβησαν τις εβδομαδιαίες απώλειες οι δείκτες
- Έμποροι πετρελαίου σε συνομιλίες με τις ΗΠΑ για την επιστροφή δεξαμενόπλοιων υπό κυρώσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.