ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νικημένος από τον φονικό ιό πέθανε σε ηλικία 52 ετών το μεσημέρι της Παρασκευής στο νοσοκομείο «Αττικόν», ο πρώην CEO της Goodyear Dunlop Hellas, Νικόλαος Σπανός.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σπανός, ο οποίος ήταν πατέρας δύο παιδιών, δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα, ωστόσο υπέκυψε στις 13:30 το μεσημέρι της Παρασκευής.
Πρόκειται για το 57ο καταγεγραμμένο θύμα του ιού, που μέχρι στιγμής έχει στοιχίσει τη ζωή συνολικά 67 ανθρώπων στη χώρα μας.
Έχοντας ήδη διατελέσει από διάφορες θέσεις μέλος της Michelin και της Masterlease στην Ελλάδα, ο Νικόλαος Σπανός έλαβε τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή στην Goodyear Dunlop Hellas τον Ιανουάριο του 2002.
Τον Οκτώβριο του 2007 ο κ. Σπανός ορίστηκε ως ο νέος CEO και Γενικός Διευθυντής, Υπεύθυνος για Ελλάδα και Κύπρο, της Goodyear Dunlop Hellas, μια θέση από την οποία αποχώρησε τον Αύγουστο του 2018.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μεγάλη εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη με Φαραντούρη, Τσουκαλά, Ποταμιάνο, Νούκα: για Funds, Κόκκινα Δάνεια και Στεγαστική Κρίση
- Κέρκυρα: Τουρισμός άνω του 1 δισ. και 94,8% ικανοποίηση – Το στοίχημα των υποδομών
- Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις Μεταφορές: Νέοι κανόνες, αυστηρότερα πρόστιμα και αλλαγές σε ταξί – ΚΤΕΟ
- Ζελένσκι: Η Ρωσία προετοιμάζει μπαράζ πληγμάτων κατά της Ουκρανίας, είναι ζήτημα ωρών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.