ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με συμπτώματα κορονοϊού βρέθηκε παίκτρια του My Style Rocks. Ο λόγος για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία έσπευσε να κάνει το τεστ για να δει αν είναι θετική ή όχι.
Η ίδια το βράδυ της Παρασκευής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την ανησυχία της αφού διαπίστωσε πως έχει κάποια από τα συμπτώματα. «Δυστυχώς από χθες έχω βήχα και δέκατα, στα οποία δεν έδωσα σημασία, αλλά ολοένα και γίνονται εντονότερα. Περιμένω να ξημερώσει. Έχω μιλήσει με τον προσωπικό μου γιατρό και αύριο πρωί πρωί με την αυγούλα θα πάω να κάνω το τεστ του κορονοϊού. Παιδιά στείλτε μου θετική ενέργεια και να προσέχετε τους εαυτούς σας.…» , έγραψε χαρακτηριστικά.
Λίγες ώρες μετά η ίδια μοιράστηκε με τους φίλους της τα ευχάριστα νέα αφού το τεστ βγήκε αρνητικό.
Δείτε τι ανέβασε σε story στην προσωπική της σελίδα στο Instagram:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προφυλακιστέοι οι 5 Τούρκοι – Τι υποστήριξαν για τις βίλες και τα μεγάλα χρηματικά ποσά
- Διεθνείς αντιδράσεις για τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου Νάσερ στη Γάζα – «Λυπάμαι βαθιά, ήταν τραγική ατυχία» είπε ο Νετανιάχου
- Καταβλήθηκαν οι αποζημιώσεις για την πυρκαγιά στο Κρυονέρι Αττικής – Δόθηκαν 42.690 ευρώ
- Συνελήφθη 48χρονος για πυρκαγιά στη Ρόδο
