ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πρώτο κρούσμα κορονοϊού καταγράφηκε στην Ικαρία και πρόκειται για άνδρα ηλικίας 25 ετών από την περιοχή Ράχες.
Κατά τις ίδιες πηγές, ο 25χρονος επέστρεψε την περασμένη Παρασκευή από την Βρετανία. Την Πέμπτη πήγε με συμπτώματα στο νοσοκομείο του νησιού και αφού έγινε το τεστ, βγήκε θετικός στον ιό.
Μετά από συστάσεις των γιατρών, επέστρεψε στο σπίτι του με ειδική αγωγή, καθώς φέρει ελαφρά μόνο συμπτώματα.
Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών του, όπως προβλέπεται.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έκλεισαν τα Στενά του Ορμούζ με εντολή του Ιρανικού Ναυτικού – Σενάρια για έκρηξη τιμών σε πετρέλαιο, φυσικό αέριο (pic)
- Άδωνις Γεωργιάδης: «Πλαστά τα έγγραφα για δήθεν offshore» στον Παναμά – Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη
- Πλήγμα από drone στο διεθνές αεροδρόμιο του Κουβέιτ
- Ιράν: Θα βγάλει διάγγελμα ο Αλί Χάμενεϊ σε λίγα λεπτά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.