ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Πηνελόπη του Αλέξη, πώς ο Σαμαράς… ξενύχιασε την Μέρκελ, ο Πιέρ και ο Ντόναχιου και το απίστευτο σκηνικό με Κίμπερλι και Παπασταύρου
Η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ είναι καλά στην υγεία της, δήλωσε πριν από λίγο ο εκπρόσωπός της Στέφεν Ζάιμπερτ και πρόσθεσε ότι έχει ήδη υποβληθεί σε τεστ για τον κορονοϊό, με τα αποτελέσματα να αναμένονται εντός της ημέρας. Σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος, θα συνεχίσει να ελέγχεται καθημερινά.
Όπως διευκρίνισε ο κ. Ζάιμπερτ, η ‘Αγγελα Μέρκελ παραμένει από χθες σε προληπτική καραντίνα, καθώς ο γιατρός που την εμβολίασε την Παρασκευή κατά του πνευμονιόκοκκου βρέθηκε στο μεταξύ θετικός στον COVID-19.
Σήμερα η Καγκελάριος συμμετείχε τηλεφωνικώς στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ενώ θα λάβει μέρος και στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί ούτως ή άλλως με τηλεδιάσκεψη στις 26 Μαρτίου.
Ο γερμανός εκπρόσωπος ανέφερε ακόμη ότι ήδη από χθες πολλοί αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, καθώς και πολλοί ξένοι πρέσβεις, στέλνουν τις ευχές τους στην Καγκελάριο.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Στέφεν Ζάιμπερτ δήλωσε ότι ο ίδιος ούτε θα μείνει σε καραντίνα ούτε θα εξεταστεί για τον κορονοϊό, καθώς, όπως είπε, δεν συγκαταλέγεται στις κατηγορίες εκείνες για τις οποίες δίδονται τέτοιες οδηγίες.
Τόνισε δε ότι κατά την συνάντησή του χθες με την Καγκελάριο, πριν η ίδια ενημερωθεί για τον γιατρό της, τηρήθηκαν όλοι οι όροι ασφάλειας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το Μεσολόγγι στο Μουσείο Μπενάκη – Έκθεση για τα 200 χρόνια της Εξόδου
- Η DryDel Shipping του Κώστα Δελαπόρτα παρήγγειλε άλλο ένα νεότευκτο Capesize – mononewsTV
- Επίδομα θέρμανσης: Σήμερα το πρωί η προκαταβολή σε πάνω από 1 εκατ. νοικοκυριά
- Ο Ντόναλντ Τραμπ αναγγέλλει τη ναυπήγηση νέας κλάσης πολεμικών πλοίων, που θα φέρει το όνομά του