ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δυσάρεστα νέα για τα ξενοδοχεία της Αθήνας: Μειώθηκαν οι πληρότητες τον Ιούλιο – Για επικίνδυνη στασιμότητα κάνει λόγο η ΕΞΑA
Τη συνδρομή της Πολιτείας ζητάνε οι ξενοδόχοι της Αθήνας, προς την κατεύθυνση της εξεύρεσης τρόπων με τους οποίους θα ρυθμιστεί η λειτουργία των city hotels (ξενοδοχείων πόλεων), συνεχούς 12μηνης λειτουργίας.
Σε επιστολή της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής και Αργοσαρωνικού προς αρμόδιους υπουργούς, εκφράζεται η ανάγκη για άμεση κατάρτιση ενός ειδικού καθεστώτος “προσωρινού χαρακτήρα”, ή “εκτάκτου ανάγκης”.
Ένα “πλαίσιο” με το οποίο, όπως τονίζει η Ένωση θα αποσαφηνισθεί με τρόπο ξεκάθαρο το πώς θα διαχειριστούν στο εξής τη λειτουργία τους, τις ευθύνες τους αλλά και τις υποχρεώσεις τους οι ξενοδόχοι απέναντι στο κράτος, στους επισκέπτες και τους εργαζόμενους.
“Αυτή τη στιγμή ωστόσο, χρειαζόμαστε την αμέριστη υποστήριξη της Πολιτείας απέναντι στην ολική καταστροφή που προέκυψε “ως κεραυνός εν αιθρία”, μετατρέποντας και την τουριστική Αθήνα από τη μια μέρα στην άλλη σε “πόλη φάντασμα””, σημειώνουν οι ξενοδόχοι της Αθήνας, δια της επιστολής που απέστειλε η Ένωση στους αρμόδιους υπουργούς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ουάσινγκτον: Διακοπή κυκλοφορίας στο αεροδρόμιο «Ronald Reagan» για λόγους ασφαλείας
- «Έχω ένα κομμάτι του Παρθενώνα» – Τιμητική εκδήλωση για τον Χιλιανό που επέστρεψε θραύσμα από την Ακρόπολη
- EKTAKTO: Συμμαχία ΑΚΤΩΡ, ΔΕΠΑ για μεταφορά LNG
- Τραμπ: Η κυβέρνηση δεν θα καταβάλει στους Αμερικανούς την επισιτιστική βοήθεια – Ευθύνες στους Δημοκρατικούς