ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αυξημένες είναι οι ανάγκες στις τηλεπικοινωνίες λόγω κορονοϊού, αφού η τηλεκπαίδευση και τηλεργασία είναι πρωτίστης σημασίας.
Στο πλαίσιο αυτό, η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) προτρέπει τους παρόχους ηλεκτρονικών επικοινωνιών να αξιολογήσουν το ενδεχόμενο παροχής στο σύνολο των πελατών τους δωρεάν χρόνου ομιλίας, δεδομένων και υψηλής ταχύτητας ευρυζωνικής πρόσβασης για την υποστήριξη των αυξημένων αναγκών τηλεκπαίδευσης και τηλεργασίας στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα.
Μεγάλες ανάγκες, όπως είναι εύλογο, υφίστανται ιδιαίτερα σε εργαζόμενους, φοιτητές και μαθητές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν εγκαταστάσεις στο νότιο Ιράν – «Παραβίαση εκεχειρίας» λέει η Τεχεράνη, πώς απάντησε ο Τραμπ
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Μετά τη Moody’s αναβάθμιση σε επενδυτική βαθμίδα BBB- και από την S&P Global Ratings
- Εθνική Τράπεζα: MoU με την Allianz για το 30% στην Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη και αποκλειστική συμφωνία bancassurance
- Τηλεθέαση: Ο νέος τρόπος μέτρησης μπορεί να αλλάξει δισεκατομμύρια σε NFL, Ολυμπιακούς Αγώνες και τηλεοπτικά δικαιώματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.