ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποιες ήταν οι υπέροχες 3, η φήμη για τον Holterman, οι 4 δυνατοί εφοπλιστές, το δείπνο του Κυριακού, ο πόλεμος των big boys στην Βουλιαγμένη, ο Καλλίνικος και οι Αμερικανοί και το hot παρασκήνιο στο Κολλέγιο
Βγήκαν τα αποτελέσματα από τα δείγματα για κορονοϊό των μαθητών που βρίσκονται στο Λονδίνο.
Αρνητικά στον κορονοϊό, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι τα δείγματα των δύο μαθητών του Κολλεγίου Αθηνών που παρέμειναν στο Λονδίνο.
Άμεσα θα κινηθούν οι διαδικασίες για να επιστρέψουν στην Αθήνα οι δύο μαθητές, ενδεχομένως και απόψε.
Υπενθυμίζεται ότι δύο μαθητές του Κολλεγίου είχαν παραμείνει στο Λονδίνο, καθώς παρουσίασαν ύποπτα συμπτώματα κορονοϊού.
Πρόκειται για την κόρη της 40χρονης γυναίκας, που μετά την επιστροφή της στην Αθήνα από το Μιλάνο, επιβεβαιώθηκε ως το τρίτο κρούσμα κορονοϊού στη χώρα. Ακόμη ένας συμμαθητής της κόρης της 40χρονης γυναίκας, παρέμεινε στο Λονδίνο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χατζηδάκης: Το Εθνικό Μητρώο Παροχών και Ενισχύσεων, εργαλείο άσκησης πιο αποτελεσματικής κοινωνικής πολιτικής
- ΕΤΑΔ: Στη Domes Resorts το «Ξενία Ουρανούπολης»
- Lidl Ελλάς: Πρωτοπόρος στην υπεύθυνη επιχειρηματικότητα με Platinum Διάκριση στον Δείκτη CR Index
- Γερμανία: Η Daimler Truck καταργεί 5.000 θέσεις εργασίας
