ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την αρωγή της Εκκλησίας στην ενημέρωση των πολιτών για τον κορονοϊό, ζήτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.
Από την πλευρά του, ο Αρχιεπίσκοπος διαβεβαίωσε τον Πρωθυπουργό ότι η Εκκλησία θα συμβάλει, ανταποκρινόμενος θετικά στο αίτημά του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Σεισμός» στις ψηφιακές τράπεζες: Η Nubank εξετάζει την εξαγορά της βρετανικής Monzo
- Πάπας Λέων: Μεγαλειώδης υποδοχή από 700.000 πιστούς στο Παρίσι (βίντεο)
- F1 Μπακού: Νίκη στο νήμα για τον Ράσελ
- Siemens: Μεγάλη αναδιοργάνωση με «όπλο» την AI – Θέλει να γίνει βιομηχανικός κολοσσός με αποδόσεις τεχνολογικής εταιρείας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.