ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο δήμαρχος της Πάτρας, Κωνσταντίνος Πελετίδης, ανακοίνωσε πως ακυρώνεται το καρναβάλι της πόλης λόγω του κορονοϊού.
Όπως αναφέρει το patrastimes.gr σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο κ. Πελετίδης με αφορμή την ανακοίνωση από την κυβέρνηση της ματαίωσης όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων στη χώρα.
Ο κ. Πελετίδης ανακοίνωσε πως σε ότι αφορά τις διοργανώσεις των οποίων την ευθύνη έχει η Δημοτική Αρχή δεν θα πραγματοποιηθούν, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί καλοκαιρινό καρναβάλι στα τέλη Ιουνίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λιβάνιος: Σε λίγες ημέρες ανοίγει η πύλη για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τους εκτός της επικράτειας εκλογείς
- Amazon: Κίνηση-ορόσημο στα logistics «βυθίζει» τις μετοχές των FedEx και UPS
- Μπέσεντ: Οι υψηλές τιμές του πετρελαίου πλήττουν τους Αμερικανούς, αλλά πρόκειται για «προσωρινή παρέκκλιση»
- Κεραμέως για πρόταση Ανδρουλάκη για 4ήμερη εργασίας: «Τα ωραία τα λόγια, τα ανεφάρμοστα»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.