ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός στην Ισπανία, αφού τέσσερις οπαδοί της Βαλένθια που βρέθηκαν στο Μιλάνο για το Champions League επέστρεψαν με συμπτώματα κοροναϊού.
Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Βαλένθια έχει αναφέρει ότι οι τέσσερις οπαδοί κάλεσαν τον γιατρό τους σύμφωνα με το πρωτόκολλο και παραμένουν στα σπίτια τους.
Ειδικότερα, ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου ότι εκκρεμεί να αξιολογήσουν τις περιπτώσεις τεσσάρων οπαδών της Βαλένθια που ταξίδεψαν την περασμένη εβδομάδα στο Μιλάνο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι κόντρα στην Αταλάντα στο Μιλάνο και τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζουν συμπτώματα παρόμοια με αυτά του κοροναϊού.
Αξίζει να σημειωθεί, πως 2.500 οπαδοί της Βαλένθια βρέθηκαν στην Ιταλία για την αναμέτρηση του Champions League.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χαρακόπουλος: Μηδενικός ΕΝΦΙΑ από το 2027 σε χωριά έως 2.000 κατοίκους – Μηδενικός φόρος για αγρότες με εισόδημα έως €20.000
- Τα μεγαλύτερα πλοία μεταφοράς κοντέινερ στον κόσμο πάνω από 400 μέτρα
- Άδωνις Γεωργιάδης: Διαψεύδει ότι ζητήθηκε αλλαγή στην ώρα θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη
- Θωμάς Καζάκος στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ: «Η ναυτιλία δεν πρέπει να κρατείται όμηρος»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.