ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε σήμερα για τη διεξαγωγή έρευνας σχετικά με μία διαρροή απόρρητων πληροφοριών από μία ενημέρωση μελών του Κογκρέσου, και αναφορικά με ρωσική εμπλοκή στην προεκλογική εκστρατεία για τις προεδρικές εκλογές του ερχόμενου Νοεμβρίου.
Ο Τραμπ δήλωσε στους δημοσιογράφους αναχωρώντας από τον Λευκό Οίκο για μία επίσκεψη στην Ινδία, ότι ο ίδιος δεν ενημερώθηκε για πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, η Ρωσία στόχευε να ενισχύσει την προεκλογική εκστρατεία του Μπέρνι Σάντερς, βασικού υποψηφίου για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρυσός: Έχασε το κερδοφόρο σερί 9 βδομάδων με πτώση άνω του 3%
- New York Knicks: O Mamdani να σταματήσει να χρησιμοποιεί το λογότυπο της ομάδας σε προεκλογική του διαφήμιση
- Αβραμόπουλος σε διεθνές φόρουμ για το μέλλον της Μεσογείου: “Πρέπει να ξαναβρεί την αποστολή της, ως γέφυρα και όχι ως σύνορο”
- Προσωρινή κατάργηση στάσης στην οδό Τζων Κέννεντυ στην Πυλαία