ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την προσωρινή αναστολή των απευθείας πτήσεων των αεροσκαφών της προς την Ελλάδα αποφάσισε η κινέζικη αεροπορική εταιρεία «Air China» λόγω του κοροναϊού.
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό «ΕΡΤ», η απόφαση της κινεζικής εταιρείας ελήφθη, λόγω του κινδύνου επέκτασης του νέου κοροναϊού, αλλά και των μαζικών ακυρώσεων στις κρατήσεις των επιβατών.
Η αναστολή των πτήσεων αφορά το διάστημα από 2 έως 18 Μαρτίου του 2020.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι πρότινος η «Air China» πραγματοποιούσε τρεις απευθείας πτήσης προς την Ελλάδα, σε εβδομαδιαίο επίπεδο.
Παράλληλα, λόγω των αλλαγών που γίνονται στις εσωτερικές πτήσεις στην Κίνα, η εταιρία προχωρά σε τροποποιήσεις των δρομολογίων που συνδέουν τη χώρα με ξένους προορισμούς.
Για τα επόμενα δρομολόγια που συνδέουν την Αθήνα με το Πεκίνο αναμένεται σχετική ενημέρωση τις επόμενες ημέρες από την εταιρία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευάγγελος Πιστιόλης: Επένδυση σχεδόν 500 εκατ. δολ. για 10 product tankers από την Central
- Chevron: Υπέγραψε μνημόνιο με τη Συρία περί ερευνών για πετρέλαιο και φυσικό αέριο
- ΗΠΑ – Ιράν: Αλλάζουν τόπο οι συνομιλίες – Θα διεξαχθούν στο Ομάν
- Λίγες ώρες πριν λήξει η τελευταία πυρηνική συνθήκη ΗΠΑ–Ρωσίας: Τα σενάρια της νέας εποχής και ο ρόλος της Κίνας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.