ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τους πρώτους μήνες της άνοιξης η Ελλάδα θα είναι πλήρως θωρακισμένη για να αντιμετωπίσει το μεταναστευτικό -προσφυγικό ζήτημα δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης Γιώργος Κουμουτσάκος.
Tόνισε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι είναι θέμα εβδομάδων οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τα κλειστά κέντρα στα νησιά και πρόσθεσε ότι έχουν εντοπιστεί οι τοποθεσίες που θα γίνουν.
Εξήγησε ότι θα υπάρχει κλειστός χώρος για όσους δεν έχουν προσφυγικό προφίλ και έχουν παραβατική συμπεριφορά.
Ανέφερε παράλληλα ότι η χώρα πρέπει να έχει σαφή εικόνα για το ποιες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις παράγουν έργο και ποιες όχι.
Συμπλήρωσε ότι η τοποθέτηση πλωτών φραγμάτων εξετάζεται στο πλαίσιο της ενίσχυσης ασφάλειας των συνόρων.
Πρόσθεσε ότι έργο θα δοκιμαστεί, θα είναι πιλοτικό και όχι οριστικό.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παρασκευή Τυχεροπούλου: Σύστημα απάτης εντός εκτός ΟΠΕΚΕΠΕ-Ειλικρινής προσπάθεια Γεωργαντά για κάθαρση
- Μπαίνει τάξη στους αυτόματους πωλητές – Το πρώτο βήμα για τη διασύνδεση με τα ταμειακά συστήματα
- GAC AION: Στην Ελλάδα από την Inchcape
- Μπεν Γκβιρ εναντίον Τραμπ: «Το Ισραήλ είναι ένα κυρίαρχο και ανεξάρτητο κράτος»
