ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια σπάνια κοινή εμφάνιση πραγματοποίησαν τη Δευτέρα, η Μαριάννα Λάτση και ο γιος της, Φίλιππος Κούρκουλος.
Η επιχειρηματίας και ο 22χρονος γιος της βρέθηκαν στο Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος», για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Στην τελετή το «παρών» έδωσε και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.
Με ένα total black look, η Μαριάννα Λάτση ήταν υπέρκομψη και άκρως εντυπωσιακή. Στο πλευρό της χαμογελαστός και ευδιάθετος, ήταν ο μικρότερος γιος της, Φίλιππος.
Παράλληλα, χθες συμπληρώθηκαν 13 χρόνια από τον θάνατο του σπουδαίου ηθοποιού και συζύγου της Μαριάννας Λάτση, Νίκου Κούρκουλου.





ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- MSC: To κρουαζιερόπλοιο MSC Poesia ακινητοποιήθηκε από την Αμερικανική Ακτοφυλακή
- Νέα Δημοκρατία: Ανακοίνωσε 11 νέους υποψήφιους βουλευτές για τις εκλογές του 2027
- Πιτσιλής (ΑΑΔΕ): Όποιοι έχουν παραβιάσει τον όρκο τους θα απομακρυνθούν – Στόχος τα «μεγάλα ψάρια»
- GP Βραζιλίας: Η Mercedes αγκαλιά με τον τίτλο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.