ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Να μπουν, όσοι δικαιούνται, στην πλατφόρμα για την προστασία α’ κατοικίας με το ισχύον πλαίσιο μέχρι τις 30 Απριλίου, προτρέπει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Το πρώτο μου μέλημα είναι ο κόσμος να σώσει τα σπίτια του. Η αγωνία μου είναι να μπουν όσοι δικαιούνται στην πλατφόρμα πριν τις 30 Απριλίου», τονίζει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής».
Ο κ. Γεωργιάδης σημειώνει ότι η συζήτηση για τον νέο Πτωχευτικό Κώδικα, που θα ισχύσει από την 1η Μαΐου, είναι εν εξελίξει με τους θεσμούς και δεν υπάρχει ακόμη έτοιμο σχέδιο νόμου. Ωστόσο, τονίζει ότι θα είναι «κάτι τελείως διαφορετικό από ό,τι έχουμε δει μέχρι τώρα».
Για τις αλλαγές στον αναπτυξιακό νόμο, προαναγγέλλει ότι θα είναι έτοιμες μέχρι τον Μάρτιο και αναφέρει ότι έχουν σκοπό να γίνουν οι διαδικασίες πιο απλές.
Τέλος, εκτιμά ότι το 2020 θα είναι μία χρονιά με πολλές αφετηρίες εμβληματικών επενδύσεων, «παρά τις αναποδιές».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το ΠΑΣΟΚ καταδικάζει σεξιστική ανάρτηση κατά της Ντ. Μπακογιάνη που αναδημοσίευσε ο Μ. Λαζαρίδης
- Κοινωνικός τουρισμός 2026-2027: Στους 300.000 δικαιούχους με 13μηνη διάρκεια – Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις και τι αλλάζει στις παροχές
- ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στην πανεπιστημιούπολη της Aΐόβα
- Τρεις συλλήψεις για το τροχαίο με την εγκατάλειψη της 16χρονης στην οδό Λιοσίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.