ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η περιπέτεια του προέδρου Νίκου στο Φάληρο, έρχεται Αρμαγεδδών στα media, ανατροπές στον Σκάι, η φυγή του Ακη, η… κεντρική μάχη στην ΕΡΤ και τι κάνει ο Αλαφούζος με τα δικαιώματα
Τη χώρα μας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020 θα εκπροσωπήσει η Στεφανία Λυμπερακάκη.
Λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ, ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, ειδικός στα θέματα της Eurovision, αποκάλυψε στη «Φωλιά των Κου Κου» ότι η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη, η οποία μένει μόνιμα στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, πρόκειται να ανέβει στη σκηνή της Eurovision εκπροσωπώντας τη χώρα μας.
Το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές.
Το τραγούδι και την εμφάνιση της ελληνικής αποστολής επιμελούνται ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Φωκάς Ευαγγελινός.
Οι στίχοι του τραγουδιού, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μιλούν για τα κορίτσια την περίοδο της εφηβείας, τα οποία πρέπει να έχουν υπερδυνάμεις για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα.
Πρόκειται για ένα ποπ κομμάτι με πολλά έθνικ στοιχεία.
Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να γίνει στις αρχές Φεβρουαρίου, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η αρχιτεκτονική της συνέχειας
- Κώστας Δελαπόρτας (DryDel): Ο εφοπλιστής πίσω από το deal-ρεκόρ των 38 εκατ. δολαρίων για ένα 5ετές ultramax
- Χάρης Ηλιάδης: Ο Έλληνας investment banker που φέρνει τις δουλειές στην Goldman Sachs
- Ομπράντοβιτς… εμπιστευτικό! Οι φυλακίσεις, ο «Γκαστόνε», τα μυστικά και ο Παναθηναϊκός
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.