ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το σχέδιο Ηρακλής, αλλά και το νέο πτωχευτικό, είναι τα βασικά θέματα που θα συζητήσουν οι CEOs των ελληνικών τραπεζών με τους εκπρόσωπους των θεσμών στις 5.30 σήμερα το απόγευμα.
Στη συνάντηση θα μετέχουν οι κ.κ. Χρήστος Μεγάλου (Πειραιώς), Φωκίων Καραβίας (Eurobank), Παύλος Μυλωνάς (Εθνική), Βασίλης Ψάλτης (Alpha), Θόδωρος Πανταλάκης (Attica).
Την περασμένη βδομάδα υπήρξε συνάντηση για τα ίδια θέματα μεταξύ των τεχνικών κλιμακίων των θεσμών και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Tο δολάριο υποχωρεί μετά τα αδύναμα στοιχεία για την απασχόληση στις ΗΠΑ
- Mυλωνάς (ΕΤΕ): Επενδύσεις ύψους €30 δις μπορούν να μετατρέψουν την άνοδο των ΑΠΕ σε ευσταθές σύστημα ενέργειας ως το 2030
- Live η εξειδίκευση των οικονομικών που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός
- Χρηματιστήριο: Η κίνηση σε ΕΥΔΑΠ, ΑΔΜΗΕ, ασανσέρ τα ΕΛΠΕ και οι εντολές στις τράπεζες μετά το πρώτο 15λεπτο
