ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι συμβαίνει με Ζούλα και Παπαδόπουλο, ανατροπές στον ΑΝΤ1 από Κυριακού, αλλαγές στον Σκάι, «σκίζουν» Mega, Open και Attica
Μετά το τέλος του γάμου του, ο Γιώργος Λιανός βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της Κωνσταντίνας Καραλέξη.
Ο αγαπημένος παρουσιαστής και τραγουδιστής, αν και προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πρόσφατα ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία μαζί με τη σύντροφό του.
Συγκεκριμένα, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από τις διακοπές τους στο Βιετνάμ, όπου πέρασαν χαλαρές στιγμές τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η φωτογραφία απέσπασε χιλιάδες likes και οι διαδικτυακοί φίλοι του έσπευσαν να αφήσουν τα σχόλιά τους από κάτω.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Παραδέχθηκε στους Ευρωπαίους ηγέτες ότι ο Πούτιν Δεν θέλει να λήξει τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Προκήρυξη για 34 θέσεις τεχνικών στο Λιμενικό Σώμα
- Ιράν: Υπεύθυνες οι ΗΠΑ για οποιαδήποτε ισραηλινή επίθεση σε πυρηνικές εγκαταστάσεις
- Το σημαντικό κτίριο πρώην καπναποθήκης δώρισε η οικογένεια Λάτση στο ΑΠΘ – Νέο σπίτι για το τμήμα Κινηματογράφου
