ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο άδειο λόγω τιμωρίας “Γεώργιος Καραϊσκάκης” στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Superleague.
Περίπου 500 οπαδοί των “ερυθρόλευκων” που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το γήπεδο, συνεπλάκησαν με άνδρες των ΜΑΤ, με αποτέλεσμα να γίνει χρήση δακρυγόνων και να “διαλυθούν” στα γύρω στενά.
Συγκεκριμένα, την ώρα που έφτανε το πούλμαν του Παναθηναϊκού σημειώθηκε ένταση μεταξύ των ΜΑΤ και μερίδας οπαδών με αποτέλεσμα να υπάρξει ρίψη χημικών και δακρυγόνων.
Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική ενώ δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν μπει και μέσα στο γήπεδο, παρότι δεν έχει οπαδούς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Motor Oil: Μεταβιβάστηκαν 289.101 ίδιες μετοχές σε 15 στελέχη
- Metropolitan Hospital και Όμιλος HHG: Στην «καρδιά» των επιστημονικών εξελίξεων για τη Σπονδυλική Στήλη
- Κυριάκος Πιερρακάκης στο Bloomberg: Έτοιμη η ΕΕ να αντιδράσει σε ενδεχόμενους δασμούς Τραμπ 25% στα οχήματα
- Χρηματιστήριο: Φορτσάρουν οι τράπεζες και η Metlen
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.