ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο 21χρονος, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε και τεμάχισε με ένα μπαλτά το νονό του μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμεναν στα Πετράλωνα και στη συνέχεια πέταξε το διαμερισμένο σώμα σε κάδους απορριμμάτων.
Ο νεαρός απολογήθηκε σήμερα για την ανθρωποκτονία του νονού του, που φέρεται να διέπραξε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Αμέσως μετά, ανακριτής και εισαγγελέας διέταξαν την προφυλάκιση του.
Παράλληλα, ο ανακριτής έδωσε εντολή για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο 21χρονος πάσχει από ψυχιατρική νόσο κι αν είναι απαραίτητος ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρικό ίδρυμα.
Είναι ενδεικτική της κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο νεαρός η αντίδραση του κατά τη μεταγωγή του στον ανακριτή: αρνήθηκε να βγει από το αστυνομικό όχημα και άρχισε να φωνάζει «βοήθεια».
Το πτώμα του άτυχου 52χρονου δεν έχει εντοπιστεί.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Maersk: «Ούριος άνεμος» για τον κολοσσό μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων – Αναβαθμίζει ξανά το guidance
- Ρωμανός: Έχουμε από τις φθηνότερες τιμές ρεύματος στην Ευρώπη – Άλλοι λαϊκίζουν, εμείς αλλάζουμε την Ελλάδα
- Τουρνάς: 2.700 πυρκαγιές από την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, πάνω από 500 τον Αύγουστο
- Η Meta διέγραψε πάνω από 750.000 λογαριασμούς ανηλίκων στην Αυστραλία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.