ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ με αποκλειστική γραπτή δήλωσή του στον ΑΝΤ1, επέκρινε τις τουρκικές παράνομες γεωτρήσεις στα χωρικά ύδατα της Κύπρου αλλά και την πρόσφατη συμφωνία της Τουρκίας με την προσωρινή κυβέρνηση της Τρίπολης.
Πιο συγκεκριμένα, στην ερώτηση του ΑΝΤ1 για το πως σχολιάζει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ την υπογραφή της συμφωνίας για τον αγωγό EastMed o εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανέφερε γραπτώς:
«Ελπίζουμε ότι οι υπεράκτιοι πόροι της Κύπρου θα αναπτυχθούν προς όφελος των Κυπρίων. Υποστηρίζουμε τα ποικίλα, εμπορικά βιώσιμα μέσα για να προωθήσουμε την αγορά των υπεράκτιων πόρων της Κύπρου. Εξακολουθούμε να έχουμε ανησυχίες για τις προκλήσεις της Τουρκίας στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένων ιδίως των παράνομων γεωτρήσεων στα χωρικά ύδατα της Κύπρου, καθώς και της πρόσφατης συμφωνίας θαλάσσιας οριοθέτησης μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΥΑΘ: Οι μεταβολές στις αρμοδιότητές της με το νέο θεσμικό πλαίσιο
- Ιδού τo νέο Leapmotor B05
- Νίκος Χαρδαλιάς: «Με το Παρατηρητήριο Έργων η Περιφέρεια Αττικής αποκτά ένα από τα πρώτα ολοκληρωμένα ψηφιακά εργαλεία στην Ευρώπη για τη διαφάνεια και τη λογοδοσία»
- Γερμανία: Άνοδος 3,1% στις εργοστασιακές παραγγελίες τον Ιούνιο – Αισιοδοξία για την πορεία της οικονομίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.