ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χωρίς τις αισθήσεις τους μέσα στο σπίτι τους, στον Διόνυσο, εντοπίστηκαν το απόγευμα της Τρίτης ένας 63χρονος άνδρας και μια γυναίκα 59 ετών.
Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις πέντε το απόγευμα στην οδό Μπιζανίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός, ενώ η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.
Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για εισπνοή αναθυμιάσεων, καθώς τα συγγενικά πρόσωπα που κάλεσαν την Πυροσβεστική έκαναν λόγο για έντονη οσμή υγραερίου.
Πρόκειται για τη δεύτερη παρόμοια τραγωδία μέσα σε λίγες ώρες καθώς χθες, Δευτέρα, εντοπίστηκε νεκρός στις Πλαταιές Βοιωτίας ένας 94χρονος, ενώ νοσηλεύεται ο 64χρονος γιος του στο νοσοκομείο, επίσης από αναθυμιάσεις βενζινοκίνητης γεννήτριας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Παραιτήθηκε ο Κιρ Στάρμερ
- Xατζηδάκης: «Σύντομα η πρώτη επένδυση του Ελληνικού Ταμείου Καινοτομίας & Υποδομών»
- Τράπεζα Πειραιώς: Σημαντική διάκριση της Piraeus Factoring στα διεθνή FCI Awards 2026
- Γιώργος Στάσσης: Εξασφαλίσαμε αποδόσεις στους μετόχους 866% από το 2021 -Τι αλλάζουν οι επενδύσεις 24 δισ. ευρώ έως το 2030
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.