ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με γύψο στο πόδι θα υποδεχτεί τα Χριστούγεννα, και πιθανότατα τη νέα χρονιά, η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου.
Η ίδια αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσω story, το ατύχημα που είχε, με αποτέλεσμα να τραυματίσει το αριστερό της πόδι και να χρειαστεί γύψο.
Στη φωτογραφία που ανάρτησε απεικονίζεται το σαλόνι του σπιτιού της με το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ γράφει χαρακτηριστικά: «Καλά Χριστούγεννα είπαμε;», προσπαθώντας να διακωμωδήσει την κατάστασή της.
Όπως φαίνεται, τα φετινά Χριστούγεννα θα τα περάσει με την οικογένειά της, αφού μια μετακίνηση θα είναι αρκετά δύσκολη.
Δείτε τη φωτογραφία:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πέτρος Παναγιωτίδης: Ο εφοπλιστής με την τέταρτη εισηγμένη ναυτιλιακή
- Σαράντης: Πίεση στα έσοδα, αλλά οι θετικές προοπτικές και τα βελτιωμένα λειτουργικά περιθώρια στηρίζουν αύξηση της τιμή στόχου στα €16,04 ανά μετοχή
- Πως δηλώνονται φέτος στην εφορία τα εισοδήματα από ακίνητα
- Η Ρόδος τίμησε τον Νίκο Χασαπόπουλο και το Mononews – Λαμπρή εκδήλωση για το βιβλίο «Τα Αδημοσίευτα» (εικόνες – βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.