ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι 5 ώρες του Μητσοτάκη στην Άγκυρα και τα πρόσωπα που θα βρεθούν στο κλειστό τετ α τετ με τον Ερντογάν
Ρηματική διακοίνωση στην πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα, προκειμένου η Άγκυρα να συναινέσει σε επίλυση των διαφορών για την ΑΟΖ από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, επιχείρησε να επιδώσει η Κυπριακή Δημοκρατία.
Η πρεσβεία της Τουρκίας δεν δέχθηκε να παραλάβει τη διακοίνωση, με την κυπριακή πλευρά να επιχειρεί να την αποστείλει μέσω fax, προκειμένου να καταγραφεί και επίσημα η πρόθεση της για επίλυση των διαφορών στη βάση του διεθνούς δικαίου από ένα Διεθνές Διαιτητικό όργανο.
Υπενθυμίζεται πως η Τουρκία δεν έχει αναγνωρίσει την Κυπριακή Δημοκρατία.
Πάντως, η Λευκωσία με την κίνηση της αυτή δεν ανέμενε κάποια κίνηση εκ μέρους της Τουρκίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Dynagas LNG Partners (Γιώργος Προκοπίου): Θα δώσει μέρισμα στις 27 Φεβρουαρίου 0,050 δολαρίων
- Ο ΔΕΣΦΑ, η σχολή του Σικάγο εναντίον των μονοπωλίων… και στο βάθος το Δικαστήριο της ΕΕ
- Perla Residence στη Marbella: Μια κατοικία που παγώνει το κύμα σε αρχιτεκτονική μορφή
- Νέο σούπερ deal έκανε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ για το… brand του – mononewsTV
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.