ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το νέο πάρτι των τραπεζών, το ράλι της Οptima και της ΓΕΚ, το «Βατερλώ» του Ούγγρου της Autonomous για Πειραιώς, τα νέα σχέδια της Βρεττού, οι 2 κινήσεις του Κρίστιαν, τι είπαν Πιερ και Παπασταύρου, ένα hot quiz για τραπεζικό deal και ο Βασίλης Κάτσος στο My Story
Η Folli Follie διευκρινίζει με ανακοίνωσή της πως στο πλαίσιο αίτησης λήψης προληπτικών μέτρων, που είχε υποβληθεί από δύο ομολογιούχους πιστωτές της Εταιρείας συναφώς με την κατατεθείσα αίτηση πτώχευσης, έχει εκδοθεί προσωρινή διαταγή, βάσει της οποίας τυχόν διάθεση ενσώματων παγίων περιουσιακών στοιχείων από την Εταιρεία θα πρέπει να διασφαλίζει ελάχιστη εναπομείνασα αξία ενσώματων παγίων ποσού τεσσάρων εκατομμυρίων Ευρώ (4.000.000).
Η εν λόγω προσωρινή διαταγή ισχύει μέχρι την συζήτηση της κυρίως αίτησης προληπτικών μέτρων στις 10 Ιανουαρίου 2020.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι η αξία των ενσώματων πάγιων περιουσιακών στοιχείων της Εταιρείας ανέρχεται σε 45 εκατομμύρια Ευρώ περίπου (και σε 135 εκατομμύρια Ευρώ περίπου σε επίπεδο ενοποίησης), η εν λόγω προσωρινή διαταγή δεν ασκεί επιρροή στην δραστηριότητα της Εταιρείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το πρόγραμμα του Κ. Μητσοτάκη αύριο Δευτέρα 19 Ιανουαρίου
- Λιμεναρχείο Ρόδου: Προειδοποίηση για κακοκαιρία και ισχυρούς ανέμους στο Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα
- Κάζακς (ΕΚΤ): Οι ευρωπαϊκές πολιτικές αρχές πρέπει να προετοιμαστούν για περαιτέρω κλιμάκωση από τη Ρωσία
- Κάρνεϊ: Θετικός ο Καναδάς στη συμμετοχή στο Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα, μετά από πρόσκληση του Τραμπ