ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα κλασσικό χειμωνιάτικο φαγητό, ζουμερό και γεμάτο οικογενειακές στιγμές!
tsoulotip#tsoulotip: Σοτάρουμε το κρέας σε δόσεις για να μην βράσει και να πάρει ωραίο χρώμα.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Τοποθετούμε μία μεγάλη κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και την αφήνουμε να κάψει. Μόλις κάψει, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, σοτάρουμε σε δόσεις το κρέας από όλες τις πλευρές, δίνοντας του σκούρο χρώμα, και το μεταφέρουμε σε ένα μπολ.
ΠΗΓΗ: Giorgos Tsoulis
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Oι τελευταίες αναλύσεις για Metlen, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΟΠΑΠ και Jumbo
- Τα μηνύματα του Αντ. Σαμαρά από την συνέντευξη του
- Χριστοδουλίδης: Η εξέγερση του 1955 παραμένει ακλόνητο σημείο προσανατολισμού σε κάθε μας πράξη και ενέργεια
- Αντώνης Σαμαράς για το αν θα κάνει κόμμα: Μην περιμένετε να σας πω ένα ναι ή ένα οχι – Δεν έχω ανάγκη να γίνω πρωθυπουργός