ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κλειστή λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης αρμών οδοστρώματος θα παραμείνει η έξοδος της Αττικής Οδού από τη Δυτική Περιφερειακή Λεωφόρο Αιγάλεω προς τη Λεωφόρο ΝΑΤΟ (κόμβος 5Α), από τις 16.00 το απόγευμα του Σαββάτου 09/11/2019 μέχρι τις 05.00 το πρωί της Δευτέρας 11/11/2019.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η πρόσβαση των οχημάτων προς τη Λεωφόρο ΝΑΤΟ θα γίνεται μέσω των κόμβων Ασπροπύργου (κόμβος 4) και Φυλής (κόμβος 6) της Αττικής Οδού. Οι ηλεκτρονικές πινακίδες της Αττικής Οδού θα παρέχουν σχετική πληροφόρηση.
Επιπλέον, οι οδηγοί μπορούν, όπως πάντα, να ενημερώνονται για τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας σε 24ωρη βάση τον αριθμό έκτακτης ανάγκης της Αττικής Οδού, 1024, ή ακολουθώντας τον λογαριασμό της Αττικής Οδού στο Twitter. Η Αττική Οδός ευχαριστεί τους οδηγούς για την κατανόηση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωαγορές: Άνοδος 1% για τον DAX μετά τη συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν – Οι πετρελαϊκές πίεσαν τον FTSE 100
- Δημοσκόπηση ALCO: Μισή μονάδα πάνω η ΝΔ στο 23,3% στην πρόθεση ψήφου, με 14,2% η πρεμιέρα Τσίπρα, στο 10,3% ΠΑΣΟΚ
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Αστυνομικός μαχαίρωσε και σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε
- Scope: Η ευρωζώνη παρουσιάζει όλο και μεγαλύτερη σύγκλιση στις αξιολογήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.