ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το δικό του «αντίο» στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Γιάννη Σπανό, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη, έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό του στο Twitter.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός, τόνισε πως, με τον θάνατο του Γιάννη Σπανού, οι Έλληνες «χάνουν ένα κομμάτι από την τρυφερότητα και σεμνότητα που τους δώρισαν οι νότες του» και συμπλήρωσε: «Όσοι μεγαλώσαμε με τα τραγούδια του θα τον θυμόμαστε πάντα μέσα από αυτά».
Η ανάρτηση του κ. Μητσοτάκη
Οι Έλληνες αποχαιρετούν τον Γιάννη Σπανό. Μαζί του χάνουν ένα κομμάτι από την τρυφερότητα και σεμνότητα που τους δώρισαν οι νότες του. Όσοι μεγαλώσαμε με τα τραγούδια του θα τον θυμόμαστε πάντα μέσα από αυτά.
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) October 31, 2019
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Avin (Οικογένεια Βαρδινογιάννη): Αγόρασε ένα πλοίο έναντι 11 εκατ. δολαρίων
- Χατζηδάκης: Ο Τσίπρας επανέρχεται με συνθήματα και ποσοστά του παρελθόντος – Ρεαλιστικό το πακέτο της ΔΕΘ
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στις 6 Ιουλίου η καταβολή τόκων 6,95 εκατ. ευρώ για το Κοινό Ομολογιακό Δάνειο 2020
- Τα κινεζικά αυτοκίνητα κατακτούν την Ευρώπη – Mερίδιο άνω του 10% τον Μάιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.