«Η αντίληψη που υπάρχει στους κρατούντες για την ΕΡΤ είναι ότι πρόκειται για δικό τους μαγαζί» λέει στην εκπομπή «Μεσημέρι Yes» του Open ο γνωστός τραγουδοποιός.
«Πίστευα, είχα την αυταπάτη ότι θα μπορούσα να προσθέσω τη δική μου πινελιά, τουλάχιστον στον τομέα του πολιτισμού. Δεν τα κατάφερα» λέει χαρακτηριστικά.
«Έγινα πιο σοφός όμως, βλέποντας, μαθαίνοντας, γνωρίζοντας κάποιους ιδιαίτερους ανθρώπους αλλά δεν τα κατάφερα, είναι απλό. Δεν θα ξανάμπλεκα όχι» καταλήγει ο κ. Τσακνής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Cordelia de Castellane: Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Dior Maison και Baby Dior δηλώνει Ελληνίδα
- Δημήτρης Κεραμίτσης: Ο νέος… Καρέτσας που έχει προπονήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο! Πώς εκτοξεύτηκε η αξία του
- Eletson: Το Εφετείο Πειραιά αναγνωρίζει τη νομιμότητα της νέας διοίκησης – Ακόμη μία ήττα για τους παλαιούς μετόχους
- Buy, Hold or Sell: Άμεση Ανάλυση για Viohalco, ΔΑΑ, ΔΕΗ, Πειραιώς, Amazon, Boeing και Tesla
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.