ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κατατέθηκε ο νόμος online τυχερών παιχνιδιών: Αύξηση φόρου (!) και άδειες στα 3 εκατ. ευρώ συν RNG games
Σε μια προσπάθεια εξορθολογισμού της αγοράς καζίνων, από τις περιπτώσεις που έχουν παρουσιαστεί μεγάλων οφειλών σε Ασφαλιστικά Ταμεία και Εφορία, στο νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης περιλαμβάνεται διάταξη που προβλέπει ότι οι επιχειρήσεις καζίνο θα είναι υπόλογες στην ΕΕΕΠ όχι μόνο για την καταβολή του φόρου παιγνίων 35%, αλλά και για τις άλλες υποχρεώσεις σε Ταμεία και Εφορία.
Σε περίπτωση που διαπιστώσει η ΕΕΕΠ ότι δεν συμμορφώνονται στην καταβολή των υποχρεώσεών τους, προβλέπεται η ανάκληση της άδειάς τους για 2 μήνες αν έχουν καθυστερήσει στις πληρωμές τους πάνω από 60 ημέρες.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Ενωμένο μέτωπο φορέων της Θεσσαλονίκης για τις πτήσεις της Ryanair και την ανταγωνιστικότητα
- Χρυσοχοΐδης: Συναντήθηκε με Αμερικανούς αξιωματούχους για ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας – ΗΠΑ στον τομέα ασφάλειας
- Πολιτικό Συμβούλιο ΠΑΣΟΚ: Σπόντες κατά Ανδρουλάκη για παραίτηση Καστανίδη και διεύρυνση
- Sir Στέλιος Χατζηιωάννου: Επιστρέφουν τα Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας για 17η χρονιά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.