ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη δέσμευση της μεγαλύτερης, μέχρι στιγμής, θαλάσσιας περιοχής, για έρευνες σεισμολογικού και υδατογραφικού χαρακτήρα, προχωρά η Τουρκία με νέα Navtex.
Οι υδρογραφικές υπηρεσίες της Τουρκίας και πιο συγκεκριμένα ο σταθμός της Αττάλειας, προχώρησαν στην έκδοση της ανακοίνωσης αυτής, βάσει της οποίας απομονώνουν το Καστελλόριζο και φτάνουν πολύ κοντά στη Ρόδο.
Έτσι, το ερευνητικό τουρκικό πλοίο Bilim 2 θα βρίσκεται για τρεις μέρες στα νότια του Καστελλόριζου, αλλά και μεταξύ του Καστελόριζου – Ρόδου – Καρπάθου, με σκοπό να πραγματοποιήσει σεισμογραφικές έρευνες, που θα έχουν ολοκληρωθεί, βάσει προγράμματος, την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.
Τουρκία, όμως, δεν σταματά εκεί, και στην ενημέρωσή της κάνει λόγο και για «εντοπισμό γεωτρητικών στόχων», αφήνοντας να εννοηθεί πως στο μέλλον μπορεί να επιστρέψει σε μια περιοχή που δεν της ανήκει, για να κάνει κι άλλες έρευνες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Θα αποζημιώσω τους πέντε τραυματίες», είπε ο 89χρονος μετά τους πυροβολισμούς στον ΕΦΚΑ – «Με κλείδωνε στο σπίτι», εξομολογήθηκε η κόρη του (Βίντεο)
- Δένδιας για Πρωτομαγιά: «Η προστασία και ενίσχυση του βιοτικού επιπέδου κυρίαρχη προτεραιότητα της ΝΔ»
- Πρωτομαγιά: Σε εξέλιξη πορείες διαμαρτυρίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο – Επεισόδια και συλλήψεις στην Κωνσταντινούπολη
- Αλουμίνιο: Άνοδος στις τιμές καθώς ο Τραμπ υπόσχεται να διατηρήσει τον αποκλεισμό των Στενών του Ορμούζ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.