ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ουδεμία σχέση με τον σεισμό της 19ης Ιουλίου δεν έχει η σεισμική δόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Αττική.
Σύμφωνα με τον Ευθύμιο Λέκκα, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και όπως τόνισε έγινε σε θαλάσσια περιοχή λίγο έξω από το Μάτι. «Μια περιοχή που δίνει τέτοιους σεισμούς, δεν δίνει μεγαλύτερους», δήλωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.
Όπως επισήμανε στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχει έντονη σεισμικότητα και «δίνει» μικρά μεγέθη. «Τα ρήγματα αυτά δεν μπορούν να δώσουν μεγάλα μεγέθη», είπε, προσθέτοντας ότι παρακολουθούν το φαινόμενο.
Ο κ. Λέκκας επισήμανε πως δεν συνδέεται με τον σεισμό των 5,1 Ρίχτερ της 19ης Ιουλίου στην Πάρνηθα. «Είναι ανεξάρτητα κέντρα», υπογράμμισε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Όμιλος Goldair: 2025, Χρονιά Σταθερής Ανάπτυξης και Στρατηγικής Εξωστρέφειας
- Lloyd’s List: Με τρεις ελληνικές παρουσίες ξεκίνησε η σταδιακή αποκάλυψη της λίστας με τις 100 κορυφαίες προσωπικότητες της ναυτιλίας για το 2025
- Θάνος Πλεύρης: Ελλάδα και Γερμανία συμφώνησαν για διαγραφή όλων των εκκρεμών υποθέσεων του παρελθόντος
- TREK Development: Ανάληψη 2 νέων εκτελεστικών συμβάσεων από το Υπουργείο Υποδομών