ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο αντιαρματικά, χειροβομβίδες και πυρομαχικά έχουν χαθεί από τη βάση του Πολεμικού Ναυτικού στη Λέρο.
Κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας μαζί με ειδικούς της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας της ΕΛΑΣ αναχώρησαν το πρωί για τη Λέρο προκειμένου να συμμετάσχουν στην έρευνα για την απώλεια στρατιωτικού υλικού από την υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όπως πληροφορήθηκε η ΕΛΑΣ από το ΓΕΝ έχουν χαθεί χειροβομβίδες, αντιαρματικές οπλοβομβίδες και άλλος οπλισμός από αποθήκη στρατιωτικού υλικού η οποία όμως ήταν σφραγισμένη και δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης.
Οι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ θα ερευνήσουν τον χώρο ενώ παράλληλα γίνεται έρευνα από τις υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού.
Σημειώνεται ότι η απώλεια του υλικού διαπιστώθηκε χθες το απόγευμα σε καταμέτρηση κατά τη διάρκεια παράδοσης-παραλαβής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τηλεπικοινωνίες: Μάχη στο FTTH, η κόντρα των…τιτάνων και τα δεδομένα στην αγορά
- Τι αλλάζει στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς: Η ψηφιακή εποχή της αναγκαστικής εκτέλεσης φέρνει ταχύτητα αλλά και προβληματισμούς
- Aegean Airlines: Γιατί οι αναλυτές βλέπουν υψηλά περιθώρια ανόδου
- METLEN: Μετά τον ΒΟΑΚ, το βλέμμα της ΜΕΤΚΑ στρέφεται στο Χρηματιστήριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.